Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti Termeni si conditii cu atentie. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. Daca veti continua sa utilizati site-ul nostru, vom considera ca ati acceptat acesti Termeni si conditii. .
Ne rezervam dreptul de a aduce modificari in orice moment site-ului nostru si Termenilor si conditii , fara nici o alta notificare. Schimbarile importante vor fi comunicate in maniera adecvata.

Definirea termenilor

 1. Vanzator: SC Enni Vision SRL, cu sediul social in Bucuresti, strada Smaranda Braescu, Nr. 31, Bl. 11G, Scara 2, Ap. 21, Parter, Sector 1, cod postal 014202. Compania este inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului sub numarul J40/20175/2004, avand Codul de Identificare Fiscala 17012930, Banca LIBRA BANK, Sucursala Baneasa, Cont Iban RO05 BREL 0200 5737 1RO1 1001.
 2. Compania noastra distribuie sisteme de supraveghere si echipamente tehnice video.
 3. Cumparator/Utilizator: orice persoana care navigheaza pe site-ul nostru www.supraveghere.ro pentru informatiii privind produsele si serviciile pe care le oferim. Pentru a afla politica de vanzare a site-ului nostru, vedeti pagina Cum cumpar;

Utilizarea site-ului

 1. Site-ul nostru nu este un magazin online, vanzarea se poate face prin telefon sau completand formularul de comanda de la fiecare produs in parte. Operatorii nostri va vor contacta pentru a va da mai multe informatii despre produsele alese, metoda de plata si timpul de livrare.
 2. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul site-ului nostru fara a anunta in prealabil. Nu suntem vinovati de greselile care pot aparea din cauza tertilor care ne gazduiesc site-ul.
 3. Site-ul nostru, impreuna cu grafica, logo-ul, imaginile, textul si video-urile sunt exclusiv proprietatea noastra, astfel incat nu aveti niciun drept sa le folositi fara acordul nostru.
 4. Veti putea folosi site-ul nostru exclusiv pentru uz propriu. Nu este permisa folosirea informatiilor gasite in acest site pentru uz profesional.
 5. Incercam pe cat posibil ca informatiile furnizate despre produse sa fie actualizate mereu, insa este posibil ca anumite caracteristici ale produsului (culoare) sa fie usor diferite la livrare fata de cele mentionate in site-ul nostru. Daca se constata ca produsele difera prea mult, se ajunge la o conventie cu clientul pentru schimbarea produsului cumparat.

Datele cu caracter personal

 1. In conformitate cu legile in vigoare, datele cu caracter personal pe care le furnizati operatorilor nostri in vederea unei comenzi nu vor fi folosite decat in scopul emiterii facturii si livrarii produselor. Nu vom divulga datele dumneavoastra personale altor persoane, exceptie facand firmele de curierat rapid cu care colaboram pentru a va livra produsul.

Preturi

 1. Preturile produselor sunt exprimate in lei si includ Taxa de Valoare Adaugata (TVA) de 20% conform legii. Preturile se pot modifica oricand si nu avem obligatia de a anunta inainte utilizatorii site-ului de schimbarile pe care le vom face in viitor.
 2. Taxa de livrare este calculata in functie de greutatea coletului si de kilometrii suplimentari (daca este cazul). Comanda si taxa transportului va vor fi comunicate la telefon.
 3. Pentru produsele la comanda sau cu un statut special se poate percepe un avans sau chiar plata integrala a comenzii. Pentru comenzi speciale va rugam sa trimiteti un e-mail la office[at]supraveghere.ro.

Oferte si concursuri

 1. Produsele aflate la oferta sunt disponibile in functie de stocul disponibil. Clientului i se va comunica prin telefon sau e-mail disponibilitatea produsului. Dupa terminarea ofertei preturile produselor vor fi modificate fara a anunta in prealabil.
 2. Concursurile vor fi afisate pe site-ul nostru la pagina Evenimente si pe pgina noastra de Facebook.

Suport tehnic specializat

 1. Pentru informatii suplimentare despre produse si utilizarea lor va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755/111055 sau pe adresa noastra de e-mail comenzi[at]supraveghere.ro.
 2. Programul consilierilor nostri este de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.

Service

 1. In cazul in care intampinati dificultati in a monta camerele sau sistemele de supraveghere achizitionate, sau aveti o problema tehnica, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0755/111055, de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00

 Contact

Pentru orice alte informatii despre produsele noastre va rugam sa completati acest formular sau sunati la numerele de telefon 0735/127070; 0754/094567; 0756/113725.

Sugestii si reclamatii

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa office[at]supraveghere.ro sau la numarul de telefon 0756/113725.