Politica de confidentialitate

SC  Enni Vision SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii si expedierea produselor), si trimiterea de newslettere celor care s-au abonat prin intermediul site-ului nostru.

Informatiile colectate de catre SC  Enni Vision SRL sunt exclusiv pentru a onora comenzile dumneavoastra si sunt furnizate companiilor de curierat rapid cu care colaboram pentru expedierea coletelor.

Nu vom divulga datele dumneavoastra niciunei alte persoane decat daca avem acordul dumneavoastra in scris si este necesar pentru desfasurarea in bune conditii a relatiilor comerciale.

SC  Enni Vision SRL  colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client.  In cazul in care clientul refuza sa furnizeze aceste informatii suntem nevoiti sa nu procesam si sa livram comanda.

SC  Enni Vision SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra niciunei companii colaboratoare, nu vinde baza de date sau adresele de e-mail ale clientilor tertilor.

In cazul in care nu mai vreti sa vi se trimita oferte si articole pe adresa dumneavoastra de e-mail, va rog sa n etrimiteti un e-mail pe adresa comenzi[at]supraveghere.ro.